Palvelut

Toimiva Tila

Tarvitsetko apua toimivamman tilan suunnitteluun? Sinulla on jo ehkä huonekalut ja sisustus olemassa, mutta et saa arkea toimimaan sujuvasti tai työskentely ei ole tehokasta. Silloin tarvitset mietintää, mikä on tilan tärkein käyttötarkoitus ja kuinka tilan voisi saada toimivammaksi. Hyvä tilasuunnittelu auttaa siinä. Tilasuunnittelu tehdään aina asiakasta tarkkaan haastatellen. Soita niin ratkaistaan asia! 


Järkevä Järjestys

Tuntuuko, että tavarapaljouden keskellä et löydä tarvitsemaasi tai sinulla on vaikeuksia karsia tavaroitasi ja kierrättää ne oikealla tavalla? Ammattijärjestäjänä autan sinua läpikäymään tavarasi ja  saavuttamaan kodin / tilan, jossa viihdyt. Yhdessä mietimme, mitkä tavarat ovat sinulle tärkeitä ja juuri ajankohtaisia ja sen mukaan tavarat järjestetään oikeille paikoillensa, joista niitä on helppo käyttää. Tavaroiden läpikäynti, karsinta ja järjestely tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutettu ammattijärjestäjä ei koskaan vie tavaraa kierrätykseen ilman asiakkaan lupaa.  Halutessasi autan sinua pois vietävän tavaran kierrättämisessä. 

Ole yhteydessä niin järjestellään tila yhdessä! Autan sinua luomaan itsellesi tilan, jossa sinulla on hyvä olla.


Oma Sisustus

Onko kotisi vasta rakenteilla ja haluat ideoita sisustukseen vai kaipaatko piristystä nykyiseen sisustukseesi? Suunnitellaan sisustus, joka sopii elämäntilanteeseesi ja on sinun näköinen. Sisustamisessa voi olla kyse jostain sisustamisen osa-alueesta tai sitten koko paketin tilaamisesta. Voi olla, että apua tarvitaan esimerkiksi asunnon tyylin tai värien valintaan tai sopivien huonekalujen tai tekstiilien valintaan. Palvelu voidaan räätälöidä juuri sellaiseksi, kun asiakas sen toivoo. Ja aina (s)oman näköiseksi!


Missä kaikessa muussa voit hyödyntää palveluitani?

Stailaus

Haluatko myydä asunnon, mutta et saa otettua edustavia kuvia? Haluatko pitää juhlat, mutta et saa tilaa juhlavaksi tai isommalle porukalle toimivaksi?

Stailausvinkeillä saadaan tila avarammaksi ja toimivammaksi. Voit käyttää palvelua myös päivittääksesi kotisi ilmettä ilman suurempaa remonttia. 

Muutto

Toivotko kevyempää muuttoa? Voisiko vuosia kaapissa tai varastossa olleet tavarat käydä läpi ja kierrättää jo hyvissä ajoin ennen muuttoa?

Entä miten pakkaus kannattaa tehdä? Voimme myös helpottaa uuteen tilaan asettumista suunnittelemalla jo valmiiksi huonekalujen ja tavaroiden oikeat paikat. 

Tavaran kierrätys

Tiesithän, että koulutetun ammattijärjestäjän palveluihin kuuluu myös kierrätettävien tavaroiden pois vienti niin, että pääset heti järjestelyn jälkeen nauttimaan väljemmistä tiloistasi (1 henkilöautolasti/järjestelykerta). Kierrätysmateriaalin pois viennistä ei erillistä veloitusta, maksullisista jätteistä veloitetaan niiden mukainen jätemaksu.

Ergonomiatarkastus

Koetko, että työpisteesi ei mahdollista tehokasta työn tekemistä ja rasittaa kehoasi liiaksi? Muutetaan tilaa ja asentojasi niin, että rasitus vähenee ja työtilasi toimii paremmin. Työnäkökoulutettuna optikkona osaan ottaa huomioon työergonomian ja näkemisen ongelmat.

Luennot

Haluaisitko käytännön läheisen luennon kaveriporukallesi tai työporukallesi? Aihe voi käsitellä sisustamista esimerkiksi "Kuinka sisustan tunnissa?" Tai Aihe voi koskea yhteisen, viihtyisän tilan luomista ja paremman yhteishengen luomista esim. Toimiva Tila - Viihtyvä Väki  

Lahjakortti

Lahjakortti ystävällesi, joka haluaisi kotinsa kuntoon. 

Olethan varma, että lahjakortti tuottaa henkilölle iloa? Lahja kannattaa ottaa puheeksi jo ennen sen antamista, ettei se aiheuta henkilölle harmitusta.


      Ammattijärjestäjän palvelu on kotitalousvähennyskelpoista, katso tarkemmat tiedot vero.fi