Palvelut

Missä kaikessa muussa voit hyödyntää palveluitani?

Tilasuunnittelu

Tarvitsetko apua toimivamman tilan suunnitteluun? Sinulla on jo ehkä huonekalut ja sisustus olemassa, mutta et saa arkea toimimaan sujuvasti tai työskentely ei ole tehokasta. Silloin tarvitset mietintää, mikä on tilan tärkein käyttötarkoitus ja kuinka tilan voisi saada toimivammaksi. Hyvä tilasuunnittelu auttaa siinä. Tilasuunnittelu tehdään aina asiakasta tarkkaan haastatellen. 

Stailaus

Haluatko myydä asunnon, mutta et saa otettua edustavia kuvia? Haluatko pitää juhlat, mutta et saa tilaa juhlavaksi tai isommalle porukalle toimivaksi?

Stailausvinkeillä saadaan tila avarammaksi ja toimivammaksi. Voit käyttää palvelua myös päivittääksesi kotisi ilmettä ilman suurempaa remonttia. 

Muutto

Toivotko kevyempää muuttoa? Voisiko vuosia kaapissa tai varastossa olleet tavarat käydä läpi ja kierrättää jo hyvissä ajoin ennen muuttoa?

Entä miten pakkaus kannattaa tehdä? Voimme myös helpottaa uuteen tilaan asettumista suunnittelemalla jo valmiiksi huonekalujen ja tavaroiden oikeat paikat. 

Järjestely

Tuntuuko, että tavarapaljouden keskellä et löydä tarvitsemaasi tai sinulla on vaikeuksia karsia tavaroitasi ja kierrättää ne oikealla tavalla? Ammattijärjestäjänä autan sinua läpikäymään tavarasi ja saavuttamaan kodin / tilan, jossa viihdyt. Tavaroiden läpikäynti, karsinta ja järjestely tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Halutessasi autan sinua pois vietävän tavaran kierrättämisessä.

Tavaran kierrätys

Tiesithän, että koulutetun ammattijärjestäjän palveluihin kuuluu myös kierrätettävien tavaroiden pois vienti niin, että pääset heti järjestelyn jälkeen nauttimaan väljemmistä tiloistasi (1 henkilöautolasti/järjestelykerta). Kierrätysmateriaalin pois viennistä ei erillistä veloitusta, maksullisista jätteistä veloitetaan niiden mukainen jätemaksu.

Ergonomiatarkastus

Koetko, että työpisteesi ei mahdollista tehokasta työn tekemistä ja rasittaa kehoasi liiaksi? Muutetaan tilaa ja asentojasi niin, että rasitus vähenee ja työtilasi toimii paremmin. Työnäkökoulutettuna optikkona osaan ottaa huomioon työergonomian ja näkemisen ongelmat.

Luennot

Haluaisitko käytännön läheisen luennon kaveriporukallesi tai työporukallesi? Aihe voi käsitellä sisustamista esimerkiksi "Kuinka sisustan tunnissa?" Tai Aihe voi koskea yhteisen, viihtyisän tilan luomista ja paremman yhteishengen luomista esim. Toimiva Tila - Viihtyvä Väki  

Lahjakortti

Lahjakortti ystävällesi, joka haluaisi kotinsa kuntoon. 

Olethan varma, että lahjakortti tuottaa henkilölle iloa? Lahja kannattaa ottaa puheeksi jo ennen sen antamista, ettei se aiheuta henkilölle harmitusta.


      Ammattijärjestäjän palvelu on kotitalousvähennyskelpoista, katso tarkemmat tiedot vero.fi