Hinnat

Tutustumiskäynti

Sovitaan tutustumiskäynti ja katsotaan, mitä kohteelle halutaan tehdä.

veloituksetta

Järjestelypalvelu

Tutustumiskäynnillä voimme päättää, minkä kohteen järjestelemme ensin ja kuinka paljon siihen kuluu aikaa. Palveluun kuuluu aina kierrätettävän tavaran pois vienti. Palvelu on kotitalousvähennettävä. 

Esimerkki: vaatehuoneen järjestely 4h, autotallin/varaston järjestely 6h, (palvelu sis. aina järjestelytyön ja kierrätettävien tavaroiden poisviennin)

50€/ tunti

Tilasuunnittelu

Tutustumiskäynnin jälkeen saat arvion tilasuunnitteluun menevistä tunneista.

Esimerkki: Toimiston tilajärjestely 16h (sis. mittaukset, suunnittelun ja toteutuksen)

60€/ tunti

Konsultaatiopalvelu 2h

Konsultaation voi toteuttaa omassa kohteessasi tai huonekalukaupassa, kun tarvitset apua sopivien huonekalujen hankintaan tai kaipaat pika-apua jonkin pienemmän tilan suunnittelussa. Käynnin aikana pääset hyödyntämään suunnittelijan ammattitaitoa ja ideoita.

150€

Stailauspalvelu

Kun tarvitset apua kohteesi myynnissä tai juhlajärjestelyissä.

50€/ tunti

Luento 

Luento järjestelyaiheista tai sisustamisesta (1h).

295€


      Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Yrityshinnasto erikseen. Matkakulut 0,62€/km, kun matkaa yli 15 kilometriä Joensuun keskustasta. Alle 15 km sisältyy palvelun hintaan.
      Ammattijärjestäjän palvelu on kotitalousvähennyskelpoista, katso tarkemmat tiedot vero.fi 

Sopimusehdot: 

Käynnillä aika alkaa, kun saavutaan tiloihin ja aika loppuu, kun poistutaan tiloista. Palvelun tilaus on sitova. Jos varaus peruutetaan alle vuorokausi ennen sovittua aikaa veloitetaan 50% hinnasta. Ilman peruutusta veloitetaan sovitut tunnit suunnitelman mukaan. Tehdyn varauksen muuttaminen toiselle henkilölle on maksutonta, kun ilmoitus tehty vähintään 24 tuntia ennen sovittua tapaamista.

Asiakas on läsnä järjestämispalvelun aikana, ellei toisin sovita. Asiakas päättää aina tavaroiden kohtalosta. Ammattijärjestäjä ei ole vastuussa, jos asiakas katuu järjestettäessä tekemiään päätöksiä jälkikäteen. Ammattijärjestäjä ei myy asiakkaan tavaroita. Noudatamme vaitiolovelvollisuutta. Asiakas ei saa palvelun aikana olla alkoholin tai muun arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena.

Jos asiakkaan kanssa ei toisin sovita, palvelusta laskutetaan tehdyn työn jälkeen. Maksuaika 7 vrk netto tai sovitun mukaisesti.