Helppo Muutto

Helpota muuttoasi ennakkosuunnittelulla, kuten teki myös Pohjois-Karjalan Sähkö. Ennakkoon tehdyllä tilasuunnittelulla saadaan nopeampi muutto ja sujuvammin taas työarki pyörimään muuttopäivän jälkeen. 

Ensikäynnillä tarkistetaan tila ja varmistetaan, että mitat täsmäävät pohjapiirustuksen kanssa. Tärkeää on myös mitata kaikki poikkeamat seinissä, jotka eivät näy pohjapiirustuksessa (patterit, sähkökujat, putket). Käynnillä mitataan myös valaisimien paikat ja niiden teho valaistusmittarilla.

Seuraavaksi kirjataan ylös muutettavien huonekalujen mitat ja tutkitaan niiden muokkausmahdollisuudet (mm. pöytien jatkopalat)

Sitten on varsinaisen tilasuunnittelun vuoro: Huonekalujen asettelu uuteen tilaan huomioiden erilaiset työskentelytiimit ja asiakaspalvelun toiminta. Suunnitelmassa mietitään myös toimivat kulkulinjat ja työpisteiden riittävä valaistus.

Muuttopäivä: Kaikki huonekalut on merkitty työntekijän nimellä ja huonekalut kuljetetaan paikoilleen tilasuunnitelman mukaisille paikoilleen. 

Tilassa tehdään tarkistusmittaukset valaistuksen suhteen. Kulkulinjat varmistetaan. Viherkasveja ja akustiikkatauluja lisätään sisusteeksi.