Asiakaspalautteita

Asiakaspalautteita

"Kiitos tuhannesti sinulle, minä olin onnekas kun löysin sinun palvelut netistä ja on tosiaan ollut tosi kivaa tehdä töitä kanssasi ja myös uskoutua ja kertoa sinulle asioita. Oletkin todella monessa tehtävässä tosi hyvä, monitaitoinen (autat aina myös ihan muissakin asioissa, vaikka lamppujenkin kanssa) ja minulla olisi sinulle ainakin tuhat hyvää sanottavaa ja aina voin luottaa sinuun. Mutta nyt tiedän sitten kenet kutsun apuun kun tarvitsen."

Asiakas

Järjestelytyö

"Suuret kiitokset suunnittelutyöstä muuttomme yhteydessä. En tiedä, kuinka olisimme selvinneet, ellet olisi tehnyt aikataulutusta muuttoa edeltävistä töistä ja layoutia (kalustemuutoksineen) uusiin tiloihin." 

Yritysasiakas

Muuton organisointi


"Kiitos yhteistyöstä, oli helppoa toimittaa ja asentaa kalusteet, kun oli selkeä pohjapiirros, jonka mukaan toimia."

Muuttofirma

"Tämä on ollut todella hyödyllinen kurssi. En tiennyt kuinka tarpeellinen tämä aihe olisi sisustussuunnittelussa. Olet opettanut todella hyvin ja sinua on mielenkiintoista kuunnella. Kurssi sai minut miettimään omaa järjestelmällisyyttäni ja sai minut innostumaan järjestelemisestä. Oli virkistävää, että keskustelimme paljon keskenämme. Kiitoksia paljon hyvästä kurssista!"

Kurssilainen

Järjestelykurssi sisustussuunnittelu-opiskelijoille